Fitnessfællesskab i Holte Tennisklub

Holte Tennisklub, fitnessrum

Del din viden

Et endnu sundere fællesskab

Holte Tennisklub har forvandlet et gammel ubrugt TV-rum til et fitnessrum, som nu står gratis tilgængeligt for alle klubbens medlemmer. Det giver medlemmerne mulighed for at træne skadesforebyggende og blive endnu bedre tennisspillere. Ligeledes giver det klublivet endnu en dimension – hvor medlemmerne kan mødes på tværs af alder, niveau og tilhørsforhold. Midlerne til et fitnessrum i Holte Tennisklub, er kommet i stand på baggrund af en enkelt ansøgning til DIF og DGIs foreningspulje samt Holtes egenfinansiering. Læs hvordan de har båret sig ad her.

Bevilling fra DIF og DGIs foreningspulje

Selvom det først var planen, at søge den “lille” foreningspulje, som uddeler op til 30.000 kr., så blev planen ændret, da puljen lukkede ned midt under ansøgningsprocessen. Til gengæld var den store pulje stadigvæk åben, hvorfor man søgte den i stedet for.

Med en bevilling på 37.100 kr. fra DIF og DGIs foreningspulje, er det blevet muligt at købe udstyr, der sikrede at fitnesrummet blev en realitet. I ansøgningen har Holte Tennisklub lagt vægt på, hvilken forskel det vil gøre for medlemmerne, samt hvordan de konkret vil implementere fitnessrummet. Der har ligeledes været vægt på, at bruge genbrugsmaterialer, for at gøre det bedst mulige bæredygtige måde.

Holte Tennisklub har gjort meget rigtigt i deres ansøgning til foreningspuljen, og den viden vil de gerne dele med os. 

Hvad kan vi lære af Holte Tennisklub?

  • Find den mest egnede ansøgningsmulighed

Projekter i størrelsesordenen under 50.000 kr., komme oftest i stand på baggrund af én enkelt bevilling. Det er derfor vigtigt, at man finder den der passer bedst til sit formål. Det sparer både tid for ansøgeren og modtageren. En skræddersyet ansøgning er altid bedre end to mere generelle ansøgninger. I kan finde den bedste søgemulighed til jeres projekt her.

  • Egeninvestering i projektet

Holte Tennisklub har selv betalt for halvdelen af fitnessrummet. Det gør det både nemmere at søge penge hjem, at man selv har midler. Både fordi beløbet der skal søges bliver mindre, men særligt fordi det viser at klubben ønsker at projektet skal blive en realitet. Fondene ser selvfølgelig rigtig gerne, at deres bevillinger gør en konkret forskel, og der er egenfinansiering et meget tydelig tegn på ejerskab.

  • Konkretisering af hvad midlerne går til

Når man har læst Holte Tennisklubs ansøgning, så er man ikke i tvivl om, hvad de bevilligede midler skal gå til. Det skaber klarhed over projektet, og viser ligeledes at projektet er tænkt til ende, før man begynder at søge midler.

  • Vær miljøbevidst

Der er gjort en dyd ud af, at købe genbrugsmaterialer til fitnessrummet, så miljøaftrykket bliver så minimalt som muligt. 

  • Kommuniker forskellen for brugerne

Det er utrolig vigtigt, at fortælle hvorfor et givent projekt skal se dagens lys. Hvilken forskel gør det, og for hvem? Hvis I vil sikre at, I husker at kommunikere formålet i jeres ansøgning, så benyt jer af Find Fondens assistent her.

Holte Tennisklub har gjort det klart at fitnessrummet vil skabe et bedre fællesskab, og give mulighed for at mødes på tværs af niveau, køn og alder.

Det er et stærkt argument, som passer ind i DIF og DGIs foreningspuljes formål. Deres fokus er fællesskab – derfor har Holte Tennisklubs ansøgning talt til dem, og sikret dem en bevilling.

Bliv inspireret af succesen

Bliv endnu klogere