Vilkår & betingelser hos Find Fonden

Senest opdateret: 20/08/2023

Generelle oplysninger

Find Fonden

Akvavitvej 7

9000 Aalborg

CVR nr.: 42020354

Telefon: +45 53 63 02 82

Email: kontakt@findfonden.dk

Priser

Hos Find Fonden er alle priserne i danske kroner og angivet inkl. moms og afgifter. Vi forbeholder os ret til fra dag til dag at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for tekniske fejl.

Betaling

Find Fonden modtager betaling via VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, ApplePay, GooglePay og bankoverførsel. Betalingen vil blive trukket på din konto, når medlemskabet er godkendt. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og incl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

Levering

Levering af medlemskabsydelser, sker i umiddelbar forlængelse af betaling.

Refusion

Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af regnr og kontonr, så det aftalte beløb kan overføres. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til Find Fondens opfyldelse af refusionen.

Medlemskaber

Et medlemskab købes for en måned af gangen, og er personligt, medmindre andet er aftalt. Medlemskabet kan opsiges med en måneds varsel, og indebærer ingen binding.

Fortrydelsesret

Der er ikke fortrydelsesret på medlemskaber, da disse leveres i umiddelbart forlængelse af køb.

Rettigheder

Dit digitale produkt er personligt, og det er ikke tilladt at sælge, videresende, udlåne, give det købte væk eller på anden måde distribuere produktet, hverken privat eller kommercielt. Det gælder både for indholdet af vores online produkter, downloadede produkter, livehold, workshop og kurser m.m.

Alle rettigheder til databaser og herved beslægtet information, know-how, processer, søgemekanismer, e-læringsmateriale, skabeloner, cases, workshops, kurser, events og andre digitale samt fysiske produkter tilhører Find Fonden. Det er ikke tilladt at gengive materialet i nogen form, crawle materialet i nogen form el. forsøge at udøve reverse engineering i nogen form, uden forudgående tilladelse fra Find Fondens ejer.

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os og handle på vores hjemmeside, har Find Fonden brug for følgende oplysninger om dig:

Navn

Adresse

Telefonnummer

E-mailadresse

Oplysning om hvad du har købt

Find Fonden behandler dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb. Behandlingen sker efter reglerne i vores persondatapolitik for Find Fonden. Heri kan du læse mere om, hvordan dine oplysninger behandles, hvornår de slettes, og hvilke rettigheder du har som registreret.

Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:

• At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata

• At få slettet persondata

Hvis du ønsker dit data slettet, så kontakt os på kontakt@findfonden.dk, og vi vil slette dit data.

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse kontakt@findfonden.dk.

Klagemuligheder – oversigt og links:

Har du en klage over et produkt, betalingsproces el. andet, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning

Carl Jacobsens Vej 35

2500 Valby

Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: kontakt@findfonden.dk