Lad os gøre drømmen til virkelighed

Find Fonden gør fundraising nemmere, hurtigere og sjovere.

Bliv medlem

Få 1 måneds gratis fuld adgang, derefter 99 kr. pr. måned.
Hvis du opsiger i løbet af den første måned, så betaler du intet.
1 måned gratis
  • Søg i alle fonde, puljer & legater
  • Adgang til avanceret søgning & rangering
  • Lav udkast med ansøgningsassistenten
  • Få besked med overvågningstjenesten
  • Gem dine favoritter
Gratis prøve

Gå fra drøm til virkelighed

Danmarks førende fundraisingplatform!

Få Find Fonden gratis den første måned - derefter 99 kr. pr. måned. Ingen binding, og medlemskabet kan let opsiges. Der trækkes ingen penge, hvis medlemskabet opsiges inden for den første måned.
Ved ApplePay & GooglePay vises 99 kr., men der hæves kun efter endt prøveperiode, hvis den ikke opsiges inden.

Find Fonden

Søg i alle danske puljer & fonde - statslige, regionale, kommunale, erhvervsmæssige & private midler. Find Fonden er en komplet fondsdatabase, med flere end 8.000 søgemuligheder - alle sammen rangeret efter, hvor godt de passer til jeres formål. Altid opdateret og altid vedligeholdt.

Følg Fonden

Med overvågningstjenesten får I besked, når der kommer nye søgemuligheder der passer til jeres formål. Opret en overvågning, og vi holder et vågent øje med nye søgemuligheder, der passer til jeres formål. Overvågningstjenesten er altid gratis, og aktiv selvom I ikke har et medlemskab.

Følg Stjernerne

Vi har rangeret alle fonde & puljer, ud fra spørgsmålet: hvor sandsynligt er det I får fonden? Med udgangspunkt i jeres formål, vises hvilke puljer der giver mest mening at søge. Vi tager udgangspunkt i jeres behov, så I let kan finde den relevante søgemulighed.

Få Fonden

Med den rigtige viden og det rigtige værktøj, så er vejen fra drøm til virkelighed noget kortere. Få et udkast til ansøgningen, bliv klogere på hvordan man bedst fundraiser og bliv inspireret af succeshistorierne.

FAQ

Her kan du få svar på de oftest stillede spørgsmål. Hvis I stadigvæk mangler svar, så tøv ikke med at tage fat i os på mailen.

Find Fonden er stedet, hvor alle skal kunne finde midler til deres drøm el. behov. Målet er at blive Danmarks førende fundraisingplatform, og gøre det nemt for alle danskere at gå fra drøm til virkelighed. Der er ikke mangel på gode drømme og idéer i Danmark – dem skal vi i fællesskab føre ud i livet!

Find Fonden er bygget op fra bunden med modtageren i fokus. Det betyder at puljerne og fondene kategoriseres efter jeres formål, og ikke efter deres karakteristika. Ligeledes er søgemulighederne rangeret, så I hurtigt kan skabe jer et overblik over, hvor chancen for bevilling er højest. Slutteligt er alt information altid opdateret, så du ikke støder på gammel information, døde links eller puljer som ikke længere eksisterer.

Medlemskabet koster 99 kr. pr. måned inkl. moms, og det fornyes hver måned. Der er ingen binding på medlemskabet, og det er altid nemt af afmelde sig igen her på siden.

Der tilbydes pt. ikke perioderabat, men kontakt os gerne, hvis I har interesse i flere licenser el. licens i en længere periode. Kontakt os ligeledes gerne, hvis I ønsker at betale via faktura, EAN-faktura eller på anden vis.

Find Fonden har valgt at fokusere 100% på “hjælp-til-selvhjælp”. Vi tror på, at de bedste projekter og ansøgninger, bæres af dem der i sidste ende har ansvaret for projektet.

Vi hører gerne fra professionelle fundraisere, med henblik på at indgå et muligt partnerskab, i forhold til konsulenthjælp.

Find Fonden deler ikke selv midler ud, og modtager derfor heller ikke ansøgninger. Vi skaber en platform, hvor alle med behov for midler, kan finde en relevant finansieringsmulighed. 

Find Fonden er for alle der mangler midler. Uanset om I er en forening, privatperson, virksomhed el. offentlig instans, så er der fundraisingmuligheder for jer hos Find Fonden.

Vi er altid åbne for inputs, og hører derfor gerne om forbedringsforslag på kontakt@findfonden.dk.