Gå fra drøm til virkelighed

Find Fonden hjælper hele vejen!

Find Fonden besidder det store overblik, erfaringen og gejsten til at sikre god fundraising, for alle danskere.

Vi tilbyder digitale værktøjer til fundraising. Find Fonden er en komplet database over fonde, puljer og legater i Danmark - altid opdateret, og altid rangeret efter sandsynligheden for bevilling! Du finder desuden værktøjer, til at Få Fonden, når du kommer dertil i din ansøgningsproces.

Vi tror på at, det er bedre at lære alle at fiske, end at fiske for dem, hvorfor vi har et stærkt fokus på "hjælp-til-selvhjælp". Alt materiale er let forståeligt og let tilgængeligt, så vi sikrer alle kan blive gode fundraisere.

  Vilkår & betingelser & Persondatapolitik

Vision

Find Fondens vision er at blive Danmarks førende fundraisingplatform for vores alles fælles gode! Der er ikke mangel på drømme og gode idéer - dem skal vi i fællesskab føre ud i livet!

Mission

Find Fonden gør det nemt at gå fra drøm til virkelighed - med jeres projekt i centrum! Med en stærk platform, know-how, hjerte og indlevelse gøres rejsen, så god som mulig!

Manden bag

Michael Østergaard - en ildsjæl, med stor erfaring fra foreningslivet, som har siddet ved begge ender af forhandlingsbordet - både i forhold til fundraising af egne forenings- og erhvervsprojekter samt udlodning til andres.